Sorg

Fint blogginlägg av Johanna Perwe på Barncancerfonden .
http://blogg.barncancerfonden.se/ny-film-sorgen-efter-victor/


Terrängträning

I går skoddes hästarna- och vi hade finbesök av världens gulligaste lilla kille . Chip är en lite bordercollie valp och Nemo blev sååå glad att få busa :) På Onsdag är det hoppträning igen, och jag  hoppas det går bra. Ville börjar  kännas riktigt fin, blir lite mer musklad och få lite mer bjudning på hindren. 

Har precis gjort någonting riktigt läskigt. Jag har anmält mig till en terräng träning på lördag klockan 10. Det är på Nynäs fälttävlansbana i Enköping, och jag är så nervös.
Shit! Tänk om han taggar till så jag flyger av! Fegisen Sofie kommer fram direkt!  Hoppas hoppas hoppas det går vägen- för det är en dröm jag har haft länge - att hoppa en terrängbana. 

Berättar sen hur det gick . Den 14.de


En liten mini film av Barncancerfonden - om att leva med sorgen .


Idag är det tungt . För 7 år sedan så var det en av de värsta och mest obegripliga dagar i mitt liv . 
Victor lämnade oss - efter en sådan fruktansvärt lång och svår kamp. 

Mitt enda barn var borta- fanns inte mer. Trots att kärleken och smärtan var så nära och påtaglig så spelade det ingen roll. Han skulle aldrig mer komma tillbaka. Ingen mer Victor, ingen mjuk nacke att snusa i, eller liten varm hand att hålla. 

Smärtan är så fruktansvärd - och det finns inget liknande på denna jord. 
Och trots att det gått 7 år så ligger den där djupt inom mig.  Ibland sover den stilla- och jag kan leva som vanligt - men alltför ofta så vaknar den till, buffande, knuffande och vänder sig om där inne, och spretar med sina vassa klor . 
Och så kommer ångesten, saknaden och smärtan igen. 
Men det är faktiskt helt ok. Jag VILL ju känna saknad. Det vore ju jätte hemskt om jag inte kände så- med tanke på hur mycket jag älskar honom. 
Vi lever ju sida vid sida med sorgen - kommer alltid att göra - oavsett antalet år som går. Har planterat fina vårblommor på graven idag. Är så skönt att ha det fint - och jag hopppas att det inte blir någon köldknäpp på nätterna så att de klarar sig. 

Nu ska jag hoppa i säng. Ha en bra kväll därute!! Ta hand om varandra ! 

Kram Visa fler inlägg