Glad midsommar allesammans !!!

Vilken härlig midsommar vi fick i år också! Regnet höll sig borta, solen kikade fram, det var varmt i luften-och vi åt god mat i underbara vänners sällskap. Peter hade fixat ett litet vildsvin på 15 kg som vi helgrillade på kvällen och det var underbart gott- så sjukt mört . 

Lägger in lite bilder och låter dom tala för sig . 
 

Njuuut

Sommaren är i antågande - och vi njuter av de dagar som är sådär härligt varma och sköna. 
Dagarna går så fort - och Ledins "Sommaren är kort, det mesta regnar bort " spelas på repeat i mitt huvud. 

Det gäller att ta de där små stunderna i vardagen, med en kaffe på trappen, att ta av sig barfota i gräset och känna stråna som letar sig upp mellan tårna, - att plocka de vilda blommorna som växer kring vägkanterna , och att äta pannkakor med sylt och grädde med hemmagjord saft. 
För det finns inget vackrare än försommaren. När allt är i fullblom Och den "riktiga" högsommarvärmen inte ännu kommit. När alla djur och människor riktigt njuter av solen - istället för att gömma sig i skuggan . 

Nej ut och njuuut . Ta de där härligt långa promenaderna sent på kvällen - nu när ljuset dominerar och skit i att sätta er i soffan framför TV:n. Låt barnen somna lite senare - lite spring utomhus i nattlinne en svalsommarkväll har ingen dött av. 
Ut, blunda, andas in, lukta, ta in och njuuut. Visa fler inlägg