Njuuut

Sommaren är i antågande - och vi njuter av de dagar som är sådär härligt varma och sköna. 
Dagarna går så fort - och Ledins "Sommaren är kort, det mesta regnar bort " spelas på repeat i mitt huvud. 

Det gäller att ta de där små stunderna i vardagen, med en kaffe på trappen, att ta av sig barfota i gräset och känna stråna som letar sig upp mellan tårna, - att plocka de vilda blommorna som växer kring vägkanterna , och att äta pannkakor med sylt och grädde med hemmagjord saft. 
För det finns inget vackrare än försommaren. När allt är i fullblom Och den "riktiga" högsommarvärmen inte ännu kommit. När alla djur och människor riktigt njuter av solen - istället för att gömma sig i skuggan . 

Nej ut och njuuut . Ta de där härligt långa promenaderna sent på kvällen - nu när ljuset dominerar och skit i att sätta er i soffan framför TV:n. Låt barnen somna lite senare - lite spring utomhus i nattlinne en svalsommarkväll har ingen dött av. 
Ut, blunda, andas in, lukta, ta in och njuuut. #1 - - Kia(ängeln Simons mamma):

Underbara bilder på dina tjejer.Hoppas att blivande barnbarn blir söta tjejer.Fick ju tre grabbar..så en liten tjej vore kul.behövde inte tänka så länge då "Simons"ena bror berättade att han ska bli pappa i vinter....så jätteroligt.Bara allt går bra så spelar inte könet så stor roll Dom ska ta reda på könet v19 så det är snart.Ha det gott!Kramar Kia

Svar: Å vad spännande Kia!!! Haha- har redan börjat drömma om framtida barnbarn.

Men då måste du berätta om det blir en pojke LR flicka sen!! Spännande och stort grattis !!

Kram
Sofie